PAKO – Haine de dama cu livrare gratuita in MARTIE

Vesti bune: avem livrarea gratuita inclusiv in Martie, la orice comanda de haine de dama (comanda minima 100 RON). Ne-am bucurat ca ti-au placut promotiile din Februarie si suntem siguri ca vei profita inclusiv in Martie de acestea. Nu numai ca la PAKO veti gasi constant haine reduse de dama, dar veti gasi colectii noi, concursuri si suport telefonic si pe email.

Pont: la orice cumparatura online facuta in magazinul nostru de haine de dama vei primi un cadou surpriza. Cumpara de peste 200 RON si te asiguram ca vei avea in colet un cadou a carui valoare depaseste 10% din cea a comenzii. Asigura-te ca dintre articolele comandate, cel putin unul dintre ele nu este redus, pentru a beneficia de promotie.

Pont:Cumpara haine de dama online in valoare de 300 RON si vei primi, pe langa un cadou surpriza, inclusiv un voucher pe care sa il folosesti in urmatoarele 30 de zile si a carui valoare depaseste, din nou, 10% din valoarea comenzii.

Ce sa mai?! Te lasam sa descoperi ce produse vrei sa pui in cos. Daca ti se pare dificil procesul de comanda, ai la dispozitie comanda telefonica sau comanda rapida.

Ups, era sa uita, ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER! Transmitem constant abonatilor nostri vouchere cadou. Tot pentru ei avem promotii speciale. Ce te costa? Te asiguram ca adresa ta de email nu va fi folosita in alte scopuri decat de a te informa asupra produselor noastre.