Sa fim sincere: Toate avem obiceiul sa cautam haine ieftine online? :) Citeste aceste sfaturi importante

Deseori cumparatorii cauta pe internet haine ieftine disponibile spre vanzare la magazinele online din Romania. Acestia sunt impartiti in doua categorii: cumparatori dornici sa economiseasca bani pe haine ieftine din bumbac, de piele sau din mătase şi cumpărători care vor să cumpere haine de firmă ieftine, dar la reducere.

Imaginea şi eticheta unui produs sunt foarte importante pentru o adolescentă care vrea să facă o impresie pozitivă la prima întalnire, de aceea fetele aflate în căutarea de haine de damă ieftine online încearcă să găsească la magazinele de profil îmbrăcăminte de calitate la preţuri accesibile.

Dacă şi tu eşti în căutarea unor haine ieftine de calitate, confecţionate din materiale care nu irită pielea, cum ar fi hainele de bumbac sau bluzele tradiţionale din in, poţi începe căutarea pe Google făcand un Research care să includă anumite cuvinte cheie, în funcţie de hainele dorite: „cele mai ieftine rochii de damă”, „bluze femei ieftine”, „discount haine damă”, „haine ieftine din bumbac” sau „haine la reduceri”. Evită însă hainele din ţesături sintetice pentru că acestea sunt de calitate îndoielnică, iar pielea transpiră în ele.
O altă căutare poate conţine lista de magazine de haine ieftine pe oraşe sau lista de site-uri străine cu anunţuri de haine ieftine. De exemplu, hainele comandate pe Internet în alte ţări pot costa cu o treime mai puţin decat cele din Romania.

Indifent că vrei să comanzi haine de firmă la reduceri de preţ sau haine ieftine de la un producător necunoscut, înainte de a plăti eticheta, alege haine cu un design plăcut şi cusături rezistente, confecţionate din materiale de calitate. Va recomandam inclusiv un articol precedent cu argumente pro sau contra unei haine ieftine de dama.

De reţinut! Există două perioade din an cand magazinele de haine şi încălţăminte aplică reduceri de pană la 90% pentru produsele din sezonul precedent şi anume: 15 ianuarie – 15 aprilie pentru produsele de toamnă – iarnă din anul anterior şi 1 august – 15 octombrie pentru produsele de primavară – vară ale anului curent.

Zilele aniversare ale diferitelor magazine, promoţiile aplicate periodic şi voucherele cadou sunt alte ocazii de care pot beneficia cumpărătorii care vor să cumpere haine la preţ redus.
Profită de discounturile de sezon sau de promoţiile ocazionale şi creează un tabel Excel cu magazinele şi brandurile preferate, precum şi cu lista lor de reduceri la produse cum ar fi: bluze, blugi sau rochii de seară. Ţinand o evidenţă a preţurilor, este mai uşor să cumperi hainele dorite la un preţ avantajos.

În timp ce o pereche de blugi de calitate poate costa între 150 şi 250 lei, o rochie de seară a unui designer celebru depăşeşte adesea 1000 de lei. Dacă vrei să plăteşti calitatea sau eticheta depinde doar de tine şi de bugetul personal, însă, la o căutare mai atentă vei vedea că o bluză frumoasă cu design original nu depăşeşte 200 lei, iar o rochie de ocazie din tul fluid poate costa sub 500 lei.

Blugi Original Denim  Rochie Mayaadi Maro        Bluza cu motive traditionale

BLUGI TAIATI,CU LANTURI               ROCHIE DE SEARA DIN         BLUZA CLASICA CU MOTIVE
139 RON                                 DANTELA – 179 RON                  FLORALE – 79 RON

 

Înainte să achiziţionezi un produs de lux la un preţ exorbitant întreabă-te cate dintre hainele cu etichetă au fost realizate la o croitorie obinuită, ia apoi vandute şi etichetate sub o marcă anume şi repuse în vanzare.

Concluzia este că hainele se uzează în timp, iar moda se schimbă de la sezon la sezon, de aceea şi tu îţi vei schimba garderoba periodic dacă vrei să urmezi tendinţele modei. Renunţand la ideea preconcepută că hainele originale sunt doar cele de firmă, vei cheltui mai puţini bani pe îmbrăcăminte de o calitate satisfăcătoare, iar din diferenţa de preţ îţi poţi accesoriza ţinuta de zi sau rochia de seară cu o poşetă frumoasă, pantofi eleganţi şi bijuterii glam.