Cum sa identificam acea “haina deosebita”?

In categoria hainelor deosebite putem include toate rochiile de ocazie, rochiile de seara, rochiile de mireasa, hainele din piele naturala si hainele de blana. La fel de speciale pot fi bluzele cu broderii sofisticate, dar si sacourile de dama ultra chic, destinate femeilor îndrăzneţe şi originale.

De la sacourile deosebite Laura Galic al căror preţ depăşeşte 400 lei la hainele elegante pentru orice ocazie de la Zega, o haină deosebită se diferenţiază de una casual prin design, preţ şi calitatea materialelor.

De exemplu, poate fi considerată deosebită o bluză tip tunică remarcabilă prin modelul oriental trendy sau care iese în evidenţă prin structura unică şi compoziţia ţesăturii ce permite pielii să respire. Astfel de bluze nu trebuie să coste mai mult de 200 lei, mai ales dacă provin de la mărci necunoscute sau sunt promovate de branduri apărute recent pe piaţă.

Cel mai adesea sunt considerate deosebite costumele de ocazie din două piese şi rochiile de lux purtate la diferite mese festive, nunţi, gale, operă etc. Într-adevăr, rochiile de seară lungi sau în stil cocktail cu un model spectaculos, paiete şi alte elemente glamour au ceva special, iar dacă provin de la branduri de renume cum sunt Tony Bowls sau Gucci, atunci în mod cert preţurile lor depăşeşte adesea 500 de euro.

Faptul că au un model special dar nu sunt realizate din materiale de calitate nu face din haine să fie deosebite. Din păcate se vand şi haine din piele artificială, blănuri false sau rochii frumoase care urmează tiparul unor designeri de modă, fără a fi însă de calitate superioară.

În mod firesc, acestea trebuie să coste mai puţin decat lucrurile originale şi înainte de a cumpăra o rochie deosebită sau o jachetă de piele scumpă, încearcă să compari preţurile la hainele de acelaşi tip ca să nu plăteşti în plus eticheta sau locaţia de lux în care sunt comercializate acestea.

Caută sacouri deosebite, bluze deosebite şi alte articole vestimentare unice atunci cand vrei ceva special în care să arăţi bine, iar apoi vezi mai multe modele din fiecare categorie de haine cu design unic în magazinele de modă autorizate.

După ce ai găsit ceea ce căutai, învaţă să te fereşti de hainele de damă cu preţuri astronomice şi optează mai bine pentru rochii deosebite sub 150 lei în care să arăţi special decat pentru o rochie spectaculoasă care nu te avantajează. La urma urmei, nu haina face pe om, iar tu eşti cea care face să pară orice haină deosebită în funcţie de felul în care o porţi sau o accesorizezi.

Mizand pe clasic, nu vei da niciodată greş, fie că eşti în căutarea unui sacou deosebit sau a unei bluze deosebite.