Cele 5 moduri noi de a purta imprimeurile florale

Rochie ExplosionNu mai este pentru nimeni un secret ca in aceasta vara imprimeurile florale sunt în tendinte. Insa, de la a adopta acest stil intr-un mod obisnuit este una si de a transforma una dintre cele mai populare stiluri vestimentare din acest sezon in ceva revolutionar este cu totul altceva.
Iată deci 5 moduri inovatoare de a purta printurile botanice chiar acum, fie că porţi o ţinută casual, una elegantă sau mergi în vacanţă.

FOTO PAKO.RO – Rochie explosion – 129 RON
(Click AICI pentru mai multe detalii despre aceasta rochie multicolora, cu imprimeuri florale)

1. Optează pentru aplicaţiile florale

Factorul tridimensional şi paleta cromatică sunt detaliile care pot face diferenţa în garderoba ta estivală. Fie că alegi o pereche de tenişi cu imprimeu floral, o eşarfă, o pălărie sau alte accesorii din vestimentaţie, oferă o pată de culoare vibrantă ţinutei tale şi poartă aplicaţiile florale într-un mod inedit.

2. Mixează două motive florale

Adaugă în garderobă o cămaşă albă cu print floral şi o fustă midi de culoare închisă cu croi evazat pentru a ieşi în evidenţă pe stradă. Cheia succesului este să găseşti echilibrul perfect de contrast. Astfel că este mai adecvat să alegi un model floral mai mic, dar să îl păstrezi în aceeaşi paletă de culori.

3. Mergi pe imprimeurile grafice

Motivele acuarelă sunt jucăuşe şi de efect dacă rochia largă pe care o porţi este brăzadată de cateva linii orizontale. Pentru un look funky de week-end îţi poţi accesoriza ţinuta de petrecere cu o eşarfă şi o pereche de sandale în stil gladiator cu dantelă.

4. Încorporează accesoriile florale în ţinuta de zi

Dacă alegi o fustă lungă cu imprimeu floral, nu ezita să porţi o pereche de cercei în formă de floare sau nişte sandale cu print floral. Acest outfit poate fi purtat în orice moment al zilei.

5. Îmbrăţişează arta abstractăRochie Zulu

În final pune accent pe motivele abstracte şi poartă o bluză cu imprimeu floral sau o rochie de vară brodată cu flori. Formele simplificate, geometrice oferă o abordare fresh dacă ţinuta este cuplată cu elemente surprinzătoare de design, cum ar fi tăieturile sofisticate şi broderiile. Alege haine moderne de vară şi te vei încadra cu siguranţă în cea mai nouă tendinţă a sezonului.

FOTO PAKO.RO – Rochie Zulu – 129 RON

Click AICI pentru mai multe detalii despre aceasta rochie multicolora cu elemente grafice abstracte

Bucură-te de fiecare zi din anotimpul călduros şi învaţă cum să revoluţionezi moda în vara 2015 alegand cel puţin unul dintre cele 5 moduri noi de a purta imprimeurile florale.