Ce blugi se poarta in primavara si vara lui 2015?

Blugi Original DenimVesti bune pentru fete: in 2015 se pare ca nicio culoare,forma sau model nu sunt de evitat. Potrivit unui articol aparut in Adevarul, Michael Kors a ales tonuri foarte inchise pentru colectiile de blugi din 2015, Veronique Branquino a apelat la nuantele de albastru deschis-asur, pe cand Lacoste a optat pentru culorile albicioase.

Desi nu putem afirma cu certitudine ca se poarta blugii stramti sau blugii largi ori evazati, se pare ca sunt usor favorizati blugii cu diverse motive, important este sa alegeti pantalonul de bluejeans potrivit corpului vostru.

Iar daca totusi vreti sa fiti in tendinte atunci cand va alegeti blugii preferati, aveti in vedere ca 2015 s-ar putea sa fie totusi anul blugilor boyfriend, al acelor blugi largi, usor masculine. Si daca vreti sa incercati sa stabiliti o moda, cel putin pe plan local, luati in calcul ca s-ar putea sa fie la moda inclusiv blugii din diverse combinatii de material.

Si ca sa va dati seama cat de intortocheata este moda lui 2015 cand vine vorba de blugii pe care o femeie ii alege, va spunem ca s-ar putea chiar sa fie anul blugilor skinny. Suntem siguri ca orice femeie are in dressing o pereche de blugi skinny, iar daca nu aveti, va invitam in magazinul online PAKO pentru blugii Original si Original Denim, blugi conici,skinny sau rupti cu albastru specific blugilor Denim. Nu va speriati, se pare ca foarte multe situri de profil declara blugii rupti drept o alegere potrivita pentru 2015.

Asadar, fetelor, vesti bune pentru 2015: nu exista tendinte in materie de blugi, orice pereche de blugi aveti in dulap s-ar putea sa fie la moda, fie ca este vorba de blugi clasici, blugi conici sau skinny, blugi rupti, blugi boyfriend sau blugi evazati.